Raamatun ihmiset -bibliodraamakurssi

“Kiitos läsnäolevasta työskentelyotteesta ja aidosta kiinnostuksesta jokaista kohtaan. Oli ilo ja nautinto olla mukana!”

Seurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on myös tarve keskustella ja tulla kuulluksi. Se edellyttää aikaa ja turvallista ohjausta.

Raamatun ihmiset -kurssilla käytetään bibliodraamaa, jossa osallistuja eläytyy Raamatun maailmaan, kertoo kokemastaan toisille ja kuulee muiden näkökulmia. Pelisääntöjä ovat vapaaehtoisuus, luottamuksellisuus ja oikeus omaan kokemukseen ilman arvostelua.

Kurssi lisää Raamatun tuntemista, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä erilaisuuden kunnioittamista. Kokemuksellisuus ja keskustelut tukevat opitun soveltamista osallistujan omaan elämään.

Kurssilla käytettävä raamatunteksti voi olla esim. kertomus Jeesuksen opetuslapsista, Martasta ja Mariasta tai Bartimaios- kerjäläisestä tai Jeesuksen vertaus kuten Laupias samarialainen tai Tuhlaajapoika ja hänen veljensä.

Laajuus Osallistujia Hinta
1-2 tuntia 5-200 290 e
2-4 tuntia 5-12 390 e
4-6 tuntia 5-12 450 e

Hinnat sisältävät ohjelman ja materiaalit. Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei arvonlisäveroa, palkkionmaksu- tai muita sivukuluja. Korvaukset laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssin toteuttaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen.