Tuhlaajapojan veli

tuhlaajapojan-veli-538-750Kaiken menettänyt kuopus palaa kotiin kaukaa maailmalta. Isä järjestää iloiset juhlat, mutta esikoinen suuttuu – ja puuttuu juhlista. Tuhlaajapojan veli -näytelmä on tilattavissa sinun seurakuntaasi!

”Mika Lahtinen liikkuu kevyenoloisesti roolista toiseen, ja seuraamme kertomusta anteeksiannosta ja armosta katkeruuttakaan unohtamatta. Suurin taitaa kuitenkin olla rakkaus. […] Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti tunnin mittaisen esityksen alusta loppuun asti.”

Keskisuomalaisen ensi-iltakritiikki 17.11.2015

Tuhlaajapojan veli on tunnin mittainen soolonäytelmä, jota esittää Mika Lahtinen.. Tilaa näytelmä seurakuntaasi. Esityspaikaksi sopii esim. seurakuntasali tai muu auditoriotyyppinen tila.

Hinta on seurakunnille ja järjestöille 390 e + matkakulut Jyväskylän Tikkalasta. Muille tilaajille 590 e + matkakulut. Ota yhteyttä: p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen(ät-merkki)sana.fi.

Näytelmä on tarkoitettu aikuisille.

”Esitys oli Elämys. Ja sanon sen vilpittömin sydämin, kiitollisena siitä, mitä sain kokea esityksen aikana. Siinä oli hieno sekoitus hartautta ja huumoria, syvää tunnetta ja kepeää, raikasta iloa! Mainio teksti ja yllätyksiä musiikissa!”

Katsojapalaute 19.11.2015

Voit tilata myös saman tekijän Laupias samarialainen -näytelmän. Se on laajennettu esitys Diakoniatyöntekijöiden päivillä sekä Papiston päivillä nähdystä monologista. Laupias samarialainen -näytelmän kesto on n. 35 minuuttia ja hinta seurakunnille 290 e + matkakulut.