Kolme tilattavaa näytelmää

Kaipaatko vaihtelua seurakuntasi tapahtumiin tai uusia näkökulmia Raamatun kertomuksiin? Mikä näistä neljästä näytelmästä olisi sopivin sinun seurakuntaasi?

MISSÄ ARMO?

Pahaksi leimatun perheen äiti tarvitsee apua lapselleen. Aluksi avunpyyntö torjutaan, mutta sovinnaiset tavat murtuvat. Armo on hyväksymistä yhteyteen: Sinä kelpaat. Sinulla on minulle väliä.

Näytelmän taustalla on Raamatun kuvaus (Mark. 7:24-30) Jeesuksen ja foinikialaisnaisen kohtaamisesta. Keskeinen roolihahmo on evankelista Markus.

Missä armo? -näytelmä (kesto n. 55 min) sopii ohjelmaksi esim. seurakunnan vapaaehtoisten kiitosjuhlaan tai reformaation merkkivuoden tapahtumaan.

TUHLAAJAPOJAN VELI

Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä iloitsee, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista. Kesto n. 1 tunti.

”Mika Lahtinen liikkuu kevyenoloisesti roolista toiseen. Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti esityksen alusta loppuun asti.” – Keskisuomalainen 17.11.2015

LAUPIAS SAMARIALAINEN

Ryöstön uhri päätyy hoidettavaksi majatalon isännälle, joka tarvitsee maksun. Kesto n. 35 minuuttia. Näytelmä sopii erityisesti diakoniatyön vapaaehtoisille. Ensiesitykset olivat Diakoniatyöntekijöiden päivillä ja Papiston päivillä Jyväskylän Paviljongissa.

”Yhden miehen draama, jossa Mika Lahtinen avasi taitavasti näkökulmia laupiaan samarialaisen kertomukseen.” – Crux 4/14

HINNASTO

Esityksen nimi Hinta seurakunnille Hinta muille
Missä armo? 390 e 590 e
Tuhlaajapojan veli 390 e 590 e
Laupias samarialainen 290 e 490 e

Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei muita lisä- tai sivukuluja. Korvaus laskutetaan esitysvierailun jälkeen.

ESITYSPAIKAKSI SOPII

seurakuntasali tmv. tila, jossa yleisön istumapaikat on järjestetty esim. loivasti kaartuviin riveihin.