Tuhlaajapojan veli lähtee kiertueelle

tuhlaajapojan-veli-538-750

”Se oli Elämys isolla eellä. Ja sanon sen vilpittömin sydämin, kiitollisena siitä, mitä sain kokea esityksesi aikana. Siinä oli hieno sekoitus hartautta ja huumoria, syvää tunnetta ja kepeää, raikasta iloa! Mainio teksti ja yllätyksiä musiikissa!”

Tuhlaajapojan veli -soolonäytelmäni esitykset Jyväskylässä ovat päättyneet. Edellinen ja seuraavat lainaukset ovat vieraskirjasta, jossa näytelmän katsojat kertovat kokemuksistaan.

”Nauroin ja itkin. Kiitos koskettavasta näytelmästä! Jumalan rakkaus ei ole sovinnaista tai ihmisten tottumusten mukaista – se on radikaalia ja asiat ylösalaisin kääntävää. Sellaista välittyi minulle tämän näytelmän kautta.”

”Kannatti ajella Jyväskylään. Tarjosit koskettavan elämyksen! Vuoroin itketti ja nauratti. Olit monien tunteiden taitava tulkki.”

”Kiitos älyttömästi. Minulla on ihan hämmentynyt olotila. Sanon sen positiivisessa mielessä.”

Tässä on pieni ote Keskisuomalainen-lehden ensi-iltakritiikistä (17.11.2015):

”Mika Lahtinen liikkuu kevyenoloisesti roolista toiseen, ja seuraamme kertomusta anteeksiannosta ja armosta katkeruuttakaan unohtamatta. Suurin taitaa kuitenkin olla rakkaus. […] Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti tunnin mittaisen esityksen alusta loppuun asti.”

Voit lukea koko kritiikin Keskisuomalaisen nettisivuilta.

Esityskausi Jyväskylässä on päättynyt, mutta esirippu aukeaa vielä monta kertaa. Teen vierailuesityksiä eri paikkakunnille 2016. Tällä hetkellä kiertuekalenteri näyttää tältä:

  • 14.1. Hämeenlinna
  • 22.1. Kuhmoinen
  • 24.1. Tervo
  • 6.2. Mäntsälä
  • 9.4. Helsinki
  • 13.8. Lohja

Vierailuesityksen hinta on seurakunnille ja järjestöille 390 e + matkakulut Jyväskylän Tikkalasta. Muille tilaajille 590 e + matkakulut. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tilaamaan esityksen: p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen(ät-merkki)sana.fi.

Olen kiitollinen näytelmäni saamasta vastaanotosta. Kiitos katsojille, esityksen tilanneille ja myös tukijoille, jotka ovat mahdollistaneet näytelmän synnyn. Torstaiteatteri on osa Tarinoiden majatalon toimintaa, jota tukee suuri joukko vapaaehtoisia kummia. Heistä olen tavattoman kiitollinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s